New Green Hydrogen Initiative in California’s Mojave Desert

Oluline samm jätkusuutlikku energiatootmist suunas on kuulutatud RIC Energy ja Cadiz, Inc. ehk Cadiz, Inc. koostöös, mille eesmärgiks on arendada välja revolutsiooniline rohelise vesiniku tehase Mojave kõrb. Oodatakse, et see tehas toodab 50 tonni rohelise vesiniku päevas ning sellest saab California osariigi suurim tehas oma valdkonnas.

Innovaatiline tehas asub strateegiliselt Cadizi agrisolar operatsiooni juures, kus kasutatakse 100% päikeseenergiat oma elektrolüüsrite tööks. See lähenemine rõhutab mitte ainult jätkusuutlikkust, vaid ka vastab inflatsiooniga seotud vähendamise seaduse (IRA) 45V maksusoodustuse rangele nõuetele. Tootmisprotsessis rakendatavad tipptasemel tehnoloogiad seavad projekti raames uusi standardeid rohelise energia tootmises.

Lisaks on ekspansiivne 34 000 aakri suurune Cadiz Ranchi asukoht juba tuntud oma keskkonnaprobleemide lahendamise algatuste poolest. Seal asub projekt, mis on suunatud põhjavee kadumise leevendamisele aurumise tõttu, tagades usaldusväärse veetarbimise 400 000 elaniku jaoks järgmise viiekümne aasta jooksul.

Kokkuvõttes tähistab see partnerlus märkimisväärset edusammu California taastuvenergia maastikul, ühendades päikese efektiivsuse tipptasemel vesiniku tootmistehnikatega, et edendada puhtamat ja jätkusuutlikumat tulevikku.

Jätkusuutlikkuse maksimeerimine: näpunäited, eluviisid ja huvitavad faktid

Kuna maailm liigub roheliste alternatiivideni ja jätkusuutlike praktikate poole, saavad paljud inimesed osaleda selles liikumises oma kodudes ja kogukondades. RIC Energy ja Cadiz, Inc. hiljutine koostöö rohelise vesiniku tehase loomiseks Californias on inspiratsiooniks uuendustegevuseks taastuvenergias. Siin on mõned näpunäited, eluviisid ja huvitavad faktid, mida saate oma igapäevaellu integreerida, et panustada jätkusuutlikkusesse.

1. Kasutage kodus päikeseenergiat
Kui teie kodu ei kasuta juba päikeseenergiat, kaaluge päikesepaneelide paigaldamist. Need võivad oluliselt vähendada teie elektriarveid, samal ajal pakkudes jätkusuutlikku energiaallikat. Otsige oma piirkonnas stiimuleid, mis toetavad päikeseenergia paigaldamist, kuna paljud osariigid pakuvad maksusoodustusi, mis on sarnased California IRA 45V soodustusega.Külastage Energy.gov rohkem teavet päikeseinvesteeringute stiimulite kohta.

2. Kasutage energiatõhusaid seadmeid
Uuendage oma kodu seadmeid energiatõhusate mudelite vastu. Otsige Energy Star märgistust, mis näitab vastavust USA Keskkonnakaitse Ameti energiatõhususe juhistele. See võib viia madalama energiatarbimise ja vähendatud kommunaalkuludeni.

3. Praktiseerige veekaitset
Osalege veesäästlikes praktikas, eriti kui elate põuaalti piirkonnas. Parandage oma kodus kõik lekked ja kaaluge veetõhusate kraanide ja duššide kasutamist. See vastab sellistele projektidele nagu Cadiz Ranch, mis keskendub vee kadumise leevendamisele aurumise kaudu, tagades usaldusväärse veetarbimise.Uurige veekaitse näpunäiteid EPA.gov saidilt.

4. Vähendage, taaskasutage, taaskasutage
Rakendage oma igapäevases rutiinis kolme R-d. Vähendage toota jäätmete hulka, valides tooteid, millel on minimaalne pakend. Taaskasutage esemeid, kui see on võimalik, ja taaskasutage selliseid materjale nagu paber, klaas ja plast, et minimeerida prügilasse suunduvat jäätmeid.

5. Toetage kohalikke ja jätkusuutlikke tooteid
Valige osta kohalike farmerite ja käsitööliste käest, kes harjutavad jätkusuutlikke meetodeid. Kohalike majanduste toetamine vähendab transpordiga seotud süsinikujalajälge ning soodustab kogukonna keskseid äripraktikaid.

6. Uurige rohelisi kommutatsioonivõimalusi
Võimaluse korral kõndige, jalgrattaga sõitke, sõidake koos või kasutage ühistransporti, selle asemel et üksi autoga sõita. See mitte ainult ei vähenda teie süsinikheidet, vaid soodustab ka tervislikumat eluviisi. Kui otsite uut autot, kaaluge elektriautosid, mis aitavad kaasa jätkusuutlike transpordivõimaluste kasvavale nõudlusele.

Huvi fakt: Kas teadsite, et vesinik, mis on universumi kõige rohkeim element, saab toota taastuvatest allikatest, nagu vesi, elektrolüüsi protsessi kaudu? Revolutsiooniline tehas Mojave kõrbes plaanib toota vesinikku, kasutades 100% päikeseenergiat, muutes meie arusaama puhtast energiast.Lisateave Hydrogen.energy.gov saidilt.

Nende näpunäidete ja eluviiside integreerimine oma ellu mitte ainult ei aita kaasa jätkusuutlikule tulevikule, vaid võib ka inspireerida teie ümber olevaid inimesi tegema keskkonnaalaseid teadlikke valikuid. Tervitage muutust, mida esindavad koostööd nagu RIC Energy ja Cadiz, Inc. ning võtke aktiivsed sammud rohelisema ja jätkusuutlikuma maailma suunas.

Web Story

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga