You Won’t Believe These Game-Changing Features in Microsoft Edge!

Microsoft je objavio dugo očekivanu verziju 130 svog Edge preglednika, koja dolazi s inovativnim poboljšanjima osmišljenim da unaprijede vaše online iskustvo. Ova nadogradnja ne samo da rješava devet kritičnih sigurnosnih ranjivosti, već i uvodi najmodernije značajke koje povećavaju produktivnost i privatnost korisnika.

Jedna od najuzbudljivijih novina je redizajnirana stranica s postavkama, sada optimizirana za pristupačnost i brzu navigaciju. Integracijom pojednostavljenih opcija za često korištene postavke, korisnici mogu bez napora prilagoditi svoje preglednike prema vlastitim potrebama. Od Privatnosti do Pretraživanja i Usluga, ključni alati su sada samo udaljenost jedan klik, zahvaljujući intuitivnim tablicama sadržaja.

Ali to nije sve—Edge 130 je uveo funkcionalnost vertikalnih kartica, značajku namijenjenu onima koji cijene organizaciju. Ovaj vizualno privlačan raspored postavlja kartice okomito duž prozora preglednika, olakšavajući višezadačnost. Korisnici će cijeniti koliko je lako prebacivati se između različitih stranica, povećavajući ukupnu učinkovitost i radni tijek.

Poboljšane značajke privatnosti također dolaze u središte pozornosti s ugrađenom zaštitom od praćenja. S ovom nadogradnjom, Microsoft Edge omogućuje korisnicima da preuzmu kontrolu nad tim tko ima pristup njihovim podacima, jačajući sigurnost pregledavanja poput nikad prije. Ova dodatna razina zaštite osigurava da korisnici mogu slobodno pregledavati web s povjerenjem.

Uz ova transformativna poboljšanja, Microsoft Edge je prošao optimizaciju performansi koja rezultira bržim vremenima učitavanja i besprijekornim iskustvom pregledavanja. Međutim, korisnici bi trebali biti svjesni mogućih problema s kompatibilnošću sa nekim web stranicama i dodacima dok se prilagođavaju novim značajkama.

Želite li istražiti ove nadogradnje? Zaronite u Microsoft Edge i otkrijte preglednik redefiniran inovacijom i prilagođen vašem digitalnom stilu života.

Izvor: Poboljšano korisničko iskustvo s najnovijom nadogradnjom Microsoft Edge-a

Web Story

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)