Tragedy Strikes at Deer Park Refinery Amid Toxic Gas Release

Kohalikus tööstuskompleksis Deer Parkis toimunud õnnetuses kaotas kaks inimest elu ning üle 30 oli vigastatud ohtliku aine väljalaske tõttu. Kell 16:40 koges Pemex Deer Parki rafineerimistehas kontrollimatut vesiniksulfiidi emissiooni, mis on tugevalt mürgine gaas, millel on ebameeldiv lõhn. Hädaabiteenistused mobiliseerusid kiiresti, paljudel kiirabi ja hädaabivõidukitel oli reageerimisplaan paigas.

Harrise maakonna tulemarshalide büroo koos saastekontrolli meeskondadega tegutses kiiresti, et hinnata õhukvaliteeti ja juhtida reageerimist. Võimud kutsusid lähedal asuvaid elanikke püsima siseruumides, rõhutades akende ja uste sulgemise tähtsust, et vältida kokkupuudet. Pemex Deer Parki esindaja teavitas avalikkust võimalikust süütamisest, mis on seotud rakendatud turvameetmetega.

Hädaabireaktsiooni osana toimetati vähemalt üks vigastatu helikopteriga erakorralisse meditsiiniabi, mis tõendab olukorra tõsidust. Jätkuvate uurimiste tõttu peatati Pemexis teatud üksustes tööde tegemine, et vähendada edasisi riske.

Deer Parki linnapea Jerry Mouton kuulutas hiljem välja, et varem antud kohustuslik viibimine siseruumides tühistati pärast seda, kui õhukvaliteedi hindamised näitasid elanike jaoks ohutut keskkonda. See juhtum on Deer Parkis viimasel ajal teine ​​selline hädaolukord, järgnedes eelnevale torujuhtme tulekahjule, mis sundis kohalikke elanikke evakueerima.

Turvamenetlused ja eluhäkid keemiliste hädaolukordade jaoks

Võttes arvesse hiljutisi sündmusi Pemexi rajatises Deer Parkis, kus ohtlik aine lekkis ja tragically viis elude kaotuseni ning paljude vigastusteni, on oluline uuesti läbi vaadata turvameetmed, mis võivad olla kriitilise tähtsusega keemiliste hädaolukordade ajal. Siin on mõned näpunäited, eluhäkid ja huvitavad faktid keemilise ohutuse kohta, mida kõik peaksid teadma.

1. Tea riske: Tutvuge oma piirkonna võimalike ohtudega, eriti kui elate tööstuspaikade läheduses. Teades, millised kemikaalid võivad hädaolukordades osaleda, saate reageerida vastavalt olukorrale.

2. Koostage hädaabikomplekt: Hästi varustatud hädaabikomplekt kodus võib teha suurt vahet. Lisage olulised esemed, nagu vesi, toidukaupad, mis ei vaja jahutamist, taskulamp, patareid, esmaabi varustus ja patareitoitel raadio. See komplekt peaks olema kergesti ligipääsetav ja regulaarselt uuendatav. Ready.gov pakub suurepäraseid ressursse hädaolukordade ettevalmistamiseks.

3. Olge informeeritud: Hädaolukorra korral jälgige kohalikke uudisteallikaid ja sotsiaalmeediat, et saada reaalajas värskendusi. Paljudes omavalitsustes on hädaabiteatesüsteemid, mis saadavad teateid SMS-i või e-posti teel. Registreeruge nende teenuste jaoks oma piirkonnas.

4. Koostage kommunikatsiooniplaan: Veenduge, et teie perel oleks hädaolukordade jaoks kommunikatsioonistrateegia paigas. Valige määratud kokkuleppimiskoht ja välja poole linna kontaktisik, et kõik teaksid, kelle poole pöörduda, kui nad peaksid eralduma.

5. Uurige evakuatsiooniteid: Teadke kiireim tee oma kodust, töökohast ja kogukonnast välja. Kaardid peaksid olema teie hädaabikomplektis ning on mõistlik harjutada oma kodust evakueerimist peretreeningute ajal.

6. Isolatsioonitehnikad: Keemilise levi korral sulgege kiiresti aknad ja uksed, et vältida mürgise õhu sisenemist kodu. Kasutage lõngapatte või rätikuid pragude sulgemiseks ning lülitage välja küte ja õhk, et vältida välisõhu sissetoomist.

7. Kandke kaitseriideid, kui see on vajalik: Kui peate hädaolukorra ajal välja minema, kandke kaitseriideid, nagu pikkade varrukatega särgid, kindad ja mask, kui hädaabiteenistused soovitavad. Hoidke ka kodus olemas põhilised kaitsevahendid juhuks, kui leke peaks toimuma.

8. Teadke, kelle poole pöörduda: Hoidke hädaabinumbrid käepärast, sealhulgas kohalike tuletõrje ja politseijaoskondade, mürgituskeskuste ja oma töökoha hädaabimeeskonna numbrid.

Huvitav fakt: Vesiniksulfiid, mürgine gaas, mis vabastati Deer Parki õnnetuse ajal, omab iseloomulikku mädanenud munade lõhna ning võib olla äärmiselt ohtlik, isegi madalates kontsentratsioonides. Selle hoiatusmärgi teadlikkus võib olla kriitilise tähtsusega kiiret tegutsemist silmas pidades.

9. Järgige ametlikke juhiseid: Järgige alati kohalike ametiasutuste ja hädaabiteenistuste juhiseid. Nad on koolitatud ohtlike olukordade haldamiseks ja saavad anda teavet, mis on teie ohutuse jaoks hädavajalik.

Nende turvameetmete ja eluhäkkide rakendamine aitab üksikisikutel ja kogukondadel paremini valmistuda ja reageerida ohtlikele juhtumitele, vähendades eludesse sattumise riski. Pea meeles, et ettevalmistamine on parim kaitse ootamatute hädaolukordade vastu.

Rohkem teavet hädaolukordade ettevalmistamise ja ohutusnõuannete kohta leidke Punase Risti veebilehelt.

Web Story

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga