Mississippi’s Vision for Sustainable Steel Production

Hy Storin Mississippissä käynnistämä aloite pyrkii mullistamaan terästeollisuuden vihreän vedyn teknologialla. Lokakuussa 2021 käynnistetyn hankkeen ensimmäisen vaiheen odotetaan tuottavan vaikuttavat 110 000 tonnia vihreää vetyä vuosittain vuoteen 2025 mennessä, samalla kun se valmistautuu varastoimaan yli 70 000 tonnia tätä puhdasta energialähdettä maanalaisesti. Merkittävänä siirtona viime vuonna Hy Stor haki rahoitusta Yhdysvaltojen energiaministeriön (DOE) vetyhub ohjelmasta, vaikkakin se ei saanut haluamaansa 1 miljardin dollarin rahoitusta.

Näiden viivästysten vaikutukset ovat kriittisiä Hy Storin kumppanille SSAB:lle, joka riippuu vakaasta vedyn saannista kunnianhimoisessa vihreän teräksen hankkeessaan Perry Countyssä. Aiemmin tänä vuonna Ruotsissa sijaitseva yritys sai merkittävän sitoumuksen jopa 500 miljoonasta dollarista DOE:lta puhtaan teräksen tuotantostrategioiden edistämiseksi.

Tällä hetkellä ainoa kaupallinen toiminta—Ruotsin Hybrit-pilottilaitos—onnistuu käyttämään uusiutuvaa vetyä rautatuotannossa. SSAB:n ehdotus sisältää tämän innovatiivisen teknologian sovittamisen uudelle suoraan vähennetyn raudan (DRI) laitokselle Mississippissä, joka voi mahdollisesti vastata tyypillisiä kapasiteitaan 2 miljoonaa tonnia rautaa vuodessa.

Vaikka vihreä teräksen liike edustaa merkittävää muutosta teollisuudelle, haasteita on runsaasti, kuten on nähty samankaltaisissa projekteissa Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Onneksi näiden aloitteiden lupaus piilee niiden potentiaalissa luoda kestäviä käytäntöjä, jotka vähentävät hiilijalanjälkiä merkittävästi valmistussektorilla.

Vihreä vety ja kestävä teräs: Vinkkejä, elämänhakkerointeja ja mielenkiintoisia faktoja

Siirtyminen kestäviin käytäntöihin teollisuuksissa, kuten teräksen valmistuksessa, saa vauhtia innovatiivisista projekteista, kuten Hy Storin aloitteesta Mississippissä. Tässä tarkastelemme vinkkejä, elämänhakkerointeja ja kiehtovia faktoja, jotka liittyvät vihreän vedyn teknologiaan ja sen vaikutuksiin terästeollisuudelle sekä tapoja, joilla voit myötävaikuttaa kestävämpään maailmaan.

1. Ymmärrä vihreä vety
Vihreä vety tuotetaan uusiutuvien energialähteiden, kuten tuuli- ja aurinkoenergian, avulla jakamalla vettä vedyksi ja hapeksi. Tämä menetelmä ei tuota hiilidioksidipäästöjä, mikä tekee siitä puhtaan vaihtoehdon perinteiselle vedyntuotannolle, joka usein perustuu fossiilisiin polttoaineisiin. Tämän prosessin ymmärtäminen voi auttaa sinua arvostamaan Hy Storin ja SSAB:n kaltaisten aloitteiden merkitystä.

2. Vihreän teräksen vaikutus
Teräksen tuotanto on yksi suurimmista teollisuuden hiilidioksidipäästöjen lähteistä maailmassa. Siirtymällä vihreään vetyyn yritykset, kuten SSAB, pyrkivät mullistamaan terästeollisuuden vähentämällä näitä päästöjä dramaattisesti. Tämä muutos ei ainoastaan auta torjumaan ilmastonmuutosta, vaan asettaa myös ennakkotapauksen muille teollisuudenaloille seurata perässä.

3. Tue kestäviä teollisuuksia
Kuluttajina voit tukea yrityksiä, jotka priorisoivat kestävyyttä. Etsi tuotteita, jotka on sertifioitu kestävästi tuotetuiksi tai jotka käyttävät kierrätettyjä materiaaleja, mikä voi edistää kysyntää vihreämpien tuotantomenetelmien puolesta.

4. Kouluta itseäsi veden roolista
Vihdoin veden tulevaisuus energia varastoinnissa ja kuljetuksessa näyttää lupaavalta. Kouluta itseäsi siitä, miten vety voi roolinsa erilaisissa energiantuotantojärjestelmissä, mukaan lukien polttokennoissa kulkuneuvoissa ja varavoiman lähteissä. Tietoisena pysyminen mahdollistaa sinulle vedyn teknologioiden puolustamisen omassa yhteisössäsi.

5. Tutki uusiutuvia energiamuotoja kotona
Harkitse investoimista uusiutuviin energiaratkaisuihin kotona, kuten aurinkoenergiaan. Tämä ei ainoastaan vähennä hiilijalanjälkeäsi, vaan voi myös säästää rahaa pitkällä aikaväillä. Lisätietoja uusiutuvista energiamuodoista saat vierailemalla sivustolla energy.gov.

6. Hyvitä hiilidioksidipäästösi
Vaikka teollisuuden muutokset ovat olennaisia, myös yksilön toiminnot ovat tärkeitä. Osallistu hiilidioksidipäästöjen hyvitysohjelmiin, joissa voit investoida projekteihin, jotka vähentävät tai sitovat kasvihuonekaasupäästöjä, auttaen tasapainottamaan omaa ympäristövaikutustasi.

7. Pysy ajan tasalla vetyinnovaatioista
Seuraa uutisia ja päivityksiä vedyteknologioista ja niiden sovelluksista eri sektoreilla. Tämä tieto voi antaa sinulle valtuuksia tehdä tietoisia päätöksiä kulutuksesta ja elämäntavoista. Tutustu resursseihin organisaatioilta, kuten hydrogenfuelnews.com.

8. Osallistu yhteisön aloitteisiin
Liity paikallisiin ponnisteluihin, jotka pyrkivät edistämään kestävyyttä ja vähentämään riippuvuutta fossiilisista polttoaineista. Olipa kyseessä yhteisöpuutarhaprojektit tai koulutusworkshopit uusiutuvista energialähteistä, yhteisön osallistuminen vahvistaa kollektiivisia ponnistuksia vihreämmän tulevaisuuden puolesta.

Mielenkiintoinen fakta: SSAB:n ehdotetun suoraan vähennetyn raudan laitoksen kapasiteetti Mississippissä voisi vastata tyypillistä 2 miljoonan tonnin rautatuotantoa vuodessa, mikä voisi mullistaa teräksen tuotantotapoja Yhdysvalloissa.

Lopuksi, siirtyminen vihreään vedyyn ja kestävään teräkseen ei ole vain teollisuuden suuntaus—se on välttämätön liike ilmastonmuutoksen lieventämiseksi. Pysymällä ajan tasalla ja osallistumalla aktiivisesti tähän muutokseen, voit edistää kestävää tulevaisuutta kaikille.

Lisätietoja vihreästä teknologiasta ja kestävyydestä saat vierailemalla sivustolla greenbiz.com.

Web Story

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *