Tragic Incident at Pemex Refinery Claims Lives

Kehakohvas Deer Parkis, Texases, toimunud tõsise juhtumi tagajärjel kaotas kaks töötajat elu regionaalses naftaraffineerimistehases. Neljapäeval vabanes hooldustööde käigus ohtlik gaas, mida tuntakse kui vesiniksulfiid, mis tõi kohalikele elanikele murettekitavaid signaale. Võimud soovitasid koheselt kohalikel elanikel jääda siseruumidesse, kuni selgitatakse välja, et avalikule ohule ei ole edasi ohtu.

Kokku oli intsidendist mõjutatud umbes kolmkümmend inimest, kellest mõned vajasid haiglaravi ja teised said kohapeal viivitamatut abi. Harris’i maakonna ametnikud teatasid, et saastunud ala jäi uurijatele liiga ohtlikuks, mistõttu viibis nende hindamine, kuni olukord stabiliseerus.

Pemexi rafineerimistööstus, mille haldab Mehhiko riiklik naftafirma, on olulise tähtsusega petroolaine tööstuses Houstonis. Pärast avariid teatas Pemex, et on peatatud tegevuse mitmes üksuses, et vähendada edasisi tagajärgi.

Kuigi kohalikkude juhtide käskisid peatumiskäsku, tühistati see lühikese aja pärast, kuna õhukvaliteedi hindamised näitasid, et elanikud ei olnud ohus. Ala meteoroloogilised tingimused, mida iseloomustasid rahulikud tuuled, mängisid olulist rolli gaasi võimaliku mõju leevendamisel.

See intsident tähistab murettekitavat trendi Deer Parkis, mis hiljuti seisis silmitsi teise hädaolukorraga toru tulekahju tõttu, mis nõudis evakueerimist. Kohalikud ametnikud jälgivad olukorda tähelepanelikult.

Ohutus Ees: Olulised Nõuanded ja Elu Häkid Gaasi Hädaolukordade Haldamiseks

Seoses hiljutiste juhtumitega, nagu vesiniksulfiidi lekkimine Pemexi naftaraffineerimistehases Deer Parkis, Texases, on oluline olla ette valmistatud ja teadlik sellest, mida teha gaasi kõrvaltoimete ajal. Olenemata sellest, kas elate tööstusala lähedal või soovite lihtsalt olla valmis ootamatute olukordade jaoks, siit leiate mõned praktilised nõuanded, elu häkid ja huvitavad faktid, mis suurendavad teie ohutust ja teadlikkust.

1. Gaasi Lekke Ja Nende Riskide Mõistmine
Vesiniksulfiid on värvitu gaas, millel on iseloomulik mädanenud munade lõhn, tuntud oma toksilisuse poolest. Ohtlike gaaside omaduste mõistmine on äärmiselt oluline. Veenduge alati, et gaasiseadmete kasutamise aladel oleks piisav ventilatsioon, ja investeerige gaasidetektoritesse, mis võivad teid häiretada mis tahes lekkimise korral enne, kui need muutuvad ohtlikuks.

2. Olge Teadlik Ja Valvas
Hädaolukorra korral on oluline jääda kursis kohalike uudiste, sildistamise ja häiretega. Paljud omavalitsused pakuvad rakendusi või veebisaite, kus nad postitavad reaalajas teavet avaliku ohutuse intsidentide kohta, võimaldades teil kiiresti reageerida.

3. Õues Ohutusprotokollid
Kui kuulete gaasilekke:

– Sulgege kõik aknad ja uksed.
– Lülitage välja ventilatsioonisüsteemid, mis toovad õhku väljast.
– Kui ametivõimud nõuavad, evakueerige ohutusse kohta.
– Hoidke lemmikloomad siseruumides, kuni olukord on stabiliseerunud.

4. Peatumiskäsku Olulised Tarvikud
Kui peatumiskäsku antakse, on kodus säilitamiseks mõned olulised varud:

– **Vesi**: Hoidke vähemalt gallon inimest kohta päevas.
– **Mittehäviv toit**: Varuge toiduaineid, mis võivad kaua püsida, näiteks konservtooted, granola baarid ja pähklivõi.
– **Esmaabi komplekt**: Veenduge, et see sisaldab hädavajalikke materjale, sealhulgas retseptiravimeid.
– **Aku jõul töötav raadio**: Jälgige hädaolukordade edastusi, et olla kursis olukorraga.

5. Suhtlemine Ja Plaanimine
Arendage välja perekonna hädaolukorra plaan, mis sisaldab suhtlemismeetodeid ja kohtumispaiku. Veenduge, et kõik pereliikmed teavad, mida teha, kui juhtub hädaolukord, sealhulgas kuidas tegeleda gaasilekete korral.

6. Ohtlike Aine Tunnetamine
Tutvuge oma ümbruses ohtlike materjalidega. Kohalikud rajatised pakuvad sageli Materjalide Ohutusandmete Lehti (MSDS), et teavitada avalikkust võimalike ohtude kohta.

Huvitav Fakt: Ilma Roll Gaasi Eksponeerimisel
Kas teadsite, et ilma tingimused, nagu tuul, võivad oluliselt mõjutada ohtlike gaaside levitamist? Näiteks pidevad tuuled võivad lahjendada ja kanda gaase asustatud aladelt ära, samas kui rahulikud tingimused võivad lõksutada ja kontsentreerida kahjulikke aure.

7. Hädaolukorra Kontaktid
Salvestage olulised hädaolukorra kontaktnumbrid, sealhulgas kohalike päästeteenistuste, mürgitusteabe keskuse ja hädaabiteenuste numbrid. Hoidke neid numbreid kergesti kättesaadavana gaasi hädaolukorra korral.

Huvitava Teabe Saamiseks Ohutuse Ja Ettevalmistuse Kohta
Jääge kursis ohutusprotokollide ja hädaolukordade vastustega, uurides usaldusväärseid ressursse. Külastage veebisaite, mis keskenduvad avalikule ohutusele, nagu Ready.gov, et saada üksikasjalikke plaane ja näpunäiteid, kuidas kaitsta end erinevates hädaolukordades.

Ettevalmistamine on võtmetähtsusega, kui seisate silmitsi gaasilekke potentsiaalsete ohtudega. Nende nõuannete ja elu häkkidega rakendamine võib suurendada teie ohutust ja teie lähedaste ohutust hädaolukordade korral.

Web Story

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga