Efficient Transport of Heavy Modules for Saudi Arabian Energy Project

Kalba: lt. Turinys:

Išskirtiniu logistikos pasiekimu ekspresinė pasaulinė logistika (EXG) iš Indijos ėmėsi didelių modulių, kiekvieno sveriančio iki 250 tonų, transportavimo ir pakrovimo, kurie buvo skirti žaliojo vandenilio projektui Saudo Arabijoje.

Šis projektas apėmė 14 masyvių modulių, kurių ilgis buvo 50 metrų, plotis 12 metrų ir aukštis 18 metrų, iš viso sveriančių apie 1500 tonų. EXG panaudojo pažangius Scheuerle savaeigius modulinio transportavimo įrenginius (SPMT) iš savo „Megaload“ flotilės, kuri apima 48 ašių linijas, dvi galios paketus ir specialiai suprojektuotus tarpiklius.

Aštuntam moduliui buvo taikomas „roll-on roll-off“ (RoRo) metodas, leidžiantis sklandžiai pakrauti į laivą naudojant rampų plokštes ir kėdutes. Buvo imtasi atsargumo priemonių, kad būtų užtikrintas stabilumas pervežimo metu, įskaitant tikslų laivo balastavimą. Likusieji šeši moduliai buvo pristatyti SPMT į prieplauką, kur jie buvo įgudę pakelti vietoje naudojant vikšrinius kranus.

Operacija pateikė unikalių iššūkių, su kuriais buvo susiduriama naudojant strateginį įrangos dizainą ir įgyvendinimą. EXG, pripažindama šio sudėtingo uždavinio sklandų įvykdymą, pabrėžė savo inžinerijos ir operacijų komandų profesionalumą, atspindintį sudėtingumą, susijusį su tokių sunkių komponentų saugiu pervežimu.

2023 m. sausio mėn. EXG sudarė bendrą įmonę „Megaload“ su Italijos sunkiųjų transporto specialistu „Fagioli“, taip pagerindama logistikos galimybes pramonės sektoriuose, įskaitant naftos chemiją ir statybą, taikydama pažangius pakėlimo sprendimus.

Logistika atrasta: patarimai, gyvenimo gudrybės ir įdomūs faktai apie sunkiųjų pervežimą

Logistikos pasaulyje, ypač sunkiųjų pervežimų srityje, yra daugybė pamokų, kurias galima išmokti, patarimų, kuriuos galima pasinaudoti, ir įdomių faktų, kuriuos galima atrasti. Nesvarbu, ar esate šios srities profesionalas, ar tiesiog smalsus, štai keletas vertingų įžvalgų ir gyvenimo gudrybių, kurios gali pagerinti jūsų supratimą apie šią reikšmingą sritį.

1. Suprasti modulinio transportavimo įrenginius:
Savaeigiai modulinio transportavimo įrenginiai (SPMT) yra labai svarbūs transportuojant sunkius krovinius. Šie transporto priemonės gali manevruoti siauriose vietose ir nelygiose vietovėse, pristatydami milžiniškus daiktus, tokius kaip mašinos ir komponentai, į jų paskirties vietą. Planuojant transporto logistikos operaciją, atsižvelkite į SPMT specifikacijas, tokias kaip ašių skaičius ir svorio talpa, kad užtikrintumėte saugų pervežimą.

2. Tikslus balastavimas:
Balastavimas yra būtinas stabilumui užtikrinti pervežimo metu. Tai apima svorio pasiskirstymo reguliavimą, kad būtų išlaikytas gravitacijos centras. Sunkiųjų pervežimų atveju neteisingai apskaičiuotas balastas gali sukelti avarijas arba operacijų vėlavimus. Prieš pradedant kelionę visada atlikite išsamią svorio vertinimą, kad užtikrintumėte saugumą ir stabilumą.

3. Roll-On Roll-Off (RoRo) privalumai:
Roll-on roll-off metodas yra labai efektyvus didelių modulių transportavimui. Jis leidžia efektyviai pakrauti ir iškrauti, sumažinant pažeidimų riziką. Jei dirbate su didelių komponentų siuntimu, apsvarstykite RoRo dėl jo paprastumo ir patikimumo.

4. Inžinerijos ir operacijų puoselėjimas:
Sėkmingos transporto operacijos priklauso nuo inžinerijos ir operacijų komandų profesionalumo. Apsvarstykite galimybę investuoti į savo darbuotojų mokymus, kad pagerintumėte jų įgūdžius logistikos valdyme, įrangos naudojime ir saugos protokoluose. Nuolatinis mokymasis gali padėti pagerinti efektyvumą ir saugumą operacijose.

5. Bendradarbiavimo svarba:
Formuoti bendras įmones, tokias kaip EXG ir Fagioli partnerystė, gali žymiai pagerinti jūsų galimybes. Sujungus išteklius ir patirtį, kompanijos gali imtis didesnių projektų ir efektyviau spręsti logistikos iššūkius. Bendravimas pramonėje gali atverti galimybes naujoms bendradarbiavimams.

6. Ar žinote? Okeaniniai laivai:
Laivai, skirti sunkiųjų krovinių transportavimui, gali gabenti krovinius, kurie sveria šimtus tonų. Kai kurie didžiausi laivai gali vienu metu talpinti kelis sunkius krovinius, todėl jūrų transportas yra tinkama galimybė dideliems pramoniniams projektams.

7. Technologijos vaidmuo logistikoje:
Technologijų diegimas gali supaprastinti logistikos operacijas. Naudokite sekimo sistemas, kad stebėtumėte transporto priemonių buvimo vietą ir būklę realiu laiku. Tai pagerina komunikaciją tarp komandos narių ir užtikrina laiku prekių pristatymą.

8. Saugumas pirmiausia:
Visada prioritetą teikite saugos priemonėms, kai transportuojate sunkius krovinius. Rizikas, susijusias su didelių daiktų pervežimu, galima sumažinti tinkamai naudojant įrangą, kruopščiai apmokant ir laikantis saugos gairių. Sukurkite kontrolinį sąrašą, kad peržvelgtumėte prieš kiekvieną transporto operaciją ir išlaikytumėte saugos standartus.

Daugiau išteklių ir informacijos apie logistiką ir transportą galite rasti Express Global Logistics. Jų pasiekimai sunkiajame transporte gali įkvėpti jūsų logistikos operacijas ir pagerinti jūsų galimybes!

Šių patarimų ir įžvalgų įtraukimas gali padėti pagerinti praktiką logistikoje ir sunkiųjų pervežimų srityje. Nesvarbu, ar valdote projektą, ar tiesiog tyrinėjate šią sritį, sunkiųjų logistikų pasaulis siūlo begalę optimizavimo ir augimo galimybių.

Web Story

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *